Dec 15, 2020

Restaurantul Românesc din Dublin te așteaptă să petreci Sărbătorile de Iarnă!

 Dacă am învățat ceva în ultimele 9 luni ale anului 2020, este faptul că momentele petrecute alături de familie sau cei dragi și apropiați nouă, trebuiesc prețuite mai mult ca orice alt eveniment. Vin Sărbătorile de Iarnă și din toate petrecerile organizate de românii din Capitala Irlandeză s-a ales praful, din cauza Pandemiei si a restricțiilor impuse de autorități.

Restaurant romanesc dublin
Din acest motiv, vreau să vă bucur ziua, cu o veste cel puțin frumoasă, dacă nu excelentă! Există un Restaurant Românesc în Dublin, care datorită spațiului și serviciilor excelente oferite, are ușile deschise pentru Rezervări de Crăciun și nu numai.

 Anul acesta, oaspeții care vor alege să petreacă Sărbătorile de Iarnă sau orice alt eveniment, alături de familie și prieteni într-o locație deosebită, sunt invitati la Restaurantul The Oven din Clonee, Dublin 15, cunoscut și sub numele de "Haly Restaurant Românesc" care va fi deschis pe toată durata Sărbătorilor de Iarnă.

Pentru cei dintre voi care nu știți nimic despre ei, vă fac un scurt intro prin a vă spune următoarele: Sunt o familie cu peste 15 ani de experiență în industria Food & Beverages și se mândresc prin faptul că dețin unicul restaurant românesc din capitala Irlandeză, unde pâinea se face în cuptorul propriu și singurul unde poți comanda și pizza delicioasă alături de o gamă largă de mâncăruri tradiționale, vinuri autentice și deserturi românești.

Am stat de vorbă cu echipa Restaurantului și am aflat ce surprize pregătesc oaspeților care doresc să le treacă pragul. Au pregătit, pentru confortul dumneavoastră, oferte speciale, meniuri desăvârșite, toate acestea completate de ingrediente atent selecționate din toate colțurile României, gătite cu bucurie și pasiune de către maeștrii lor bucătari, pentru a vă oferi o experiență completă a gusturilor specifice sărbătorii Crăciunului.

Pe lângă acestea, Restaurantul pune la dispoziția clienților preparate tradiționale calde și reci, perfecte pentru masa de Crăciun și Revelion, sau orice alt eveniment, sub formă de Platouri/Coșulețe, pentru 5-10 persoane, toate putând fi personalizate, disponibile pentru livrare sau colecție pentru toată luna Decembrie!

Au găsit deasemenea soluții perfecte pentru a vă putea rezerva locul alături de familie și cei dragi vouă, respectând noile reguli de igienă, distanțare, astfel încât angajații restaurantului să își poată desfășura activitatea fără nici un impediment, într-o atmosferă de Sărbătoare!

Haly Restaurant Romanesc

Rezervările, comenzile și detaliile referitoare la meniu se pot face la numărul de telefon (01) 801 5418 sau direct la Restaurant la adresa : Main Street, Portan, Clonee, Co. Meath, D15 CP28

Programul Restaurantului de Sărbători este următorul:

24 Decembrie 15:00-22:00 
25 Decembrie  închis
26 Decembrie 15:00 - 23:00
27 Decembrie 13:00 - 23:00

28, 29, 30 Decembrie - deschis la cerere doar pentru rezervări/ evenimente!

31 Decembrie 15:00 - 23:00

🎄Bradul vă așteptă împodobit, va fi atmosferă de sărbătoare, se vor asculta colinde, iar cei mici vor lua masa în restaurant în compania Moșului🎅 
Haly Restaurant Românesc din Capitala Irlandeză vă așteaptă în 2020, să petreceți Sărbători de poveste!

Emanuela Negura@



No comments:

Post a Comment