May 17, 2012

Vezi noua tehnologie GEX Digiprint marca Glassexpert


gex digiprint
Compania internationala Glassexpert, aduce pe piata din Romania tehnologia GEX DigiPrint, o tehnologie special creata pentru imprimarea suprafetelor de sticla, indiferent ca vorbim despre usi sticla, geamuri de sticla, cabine de dus sticla, pardoseli sticla sau vitrinele marilor centre comerciale!

Aceasta tehnologie a inceput cu cateva decenii in urma, atunci cand imprimarea sticlei se concepea prin traditionalul tus sau cerneala, insa procesul era ingreunat de uscarea si emailarea acestei substante care de altfel nu avea un grad foarte ridicat de rezistenta asupra intemperiilor naturii!
Glassexpert a dezvoltat aceasta noua tehnologie de printare digitala impreuna cu o echipa intreaga de experti si arhitecti in domeniul taierii sticlei, iar modelele care pot fi alese pentru imprimarea digitala sunt expuse in paleta de modele si culori care poate fi solicitata de catre toti clientii Glassexpert!

In acest secol al transformarilor continue, datorate dezvoltarii tehnologice rapide, imprimarea digitala care depaseste mult metoda traditionala a inlaturat neajunsurile generate de curatarea sau intretinerea ecranelor sau a diferitelor suprafete din sticla.
printare digitala
Glassexpert este compania care iti pune la dispozitie aceasta tehnologie ultramoderna, indiferent de dimensiunile suprafetei sau spatiului care trebuie modernizat prin intermediul acestei inovative solutii de printare digitala.

Insertiile pentru usi de sticla, usi de lemn sau orice alt tip de usa existent in gama magazinului online www.glassexpert.ro cu ajutorul acestei metode ultramoderne, usureaza considerabil munca designerilor, usile putand fi integrate foarte usor in toate tipurile estetice ale interioarelor.

Cheia si usile emailate pot fi colorate in toata paleta de culori RAL, partial sau total pe suprafata vitrata. Iluzia de spatiu creata de reflexia luminii reprezinta un avantaj pentru incaperile cu suprafata mica.
Aparitia acestei noi tehnologii care ofera oricarui spatiu un aer modern si extravagant atat prin reflectia luminii, cat si prin simplitatea si eleganta suprafetelor impodobite cu diferite fotografii sau imagini, s-a datorat exigentei pentru perfectiune mereu dezvoltata de catre Compania Glassexpert!

cabine de dus sticla
O alta solutie, din ce in ce mai folosita,  pentru permanenta complet nealterata in timp a culorilor o reprezinta printarea foliei speciale si inglobarea acesteia in panourile de geam laminate. Acest tip special de folie printabila este conceputa pentru a reda cu o maxima acuratete modelul, desenul sau chiar fotografia dorita!
Dezavantajul major al acestei metode este costul ridicat generat de utilajele deosebite folosite pentru printare, insa pentru faptul ca acuratetea si calitatea imaginii finale reprezinta intotodeauna un avantaj care creaza echilibrul cost-calitate, acest dezavantaj se transforma intr-un avantaj pentru client!

Performantele atinse datorita parcursului si muncii in echipa, fara greseli din cei 10 ani de activitate, au avut ca rezultat castigarea pe deplin a increderii clientilor si crearea de noi conexiuni prin care echipa Glass Expert isi poate pune in valoare profesionalismul legat de executie si montaj.

Tu ce parere ai despre noua tehnologie Glassexpert?

No comments:

Post a Comment