May 4, 2012

Cumpara cabine de dus sticla marca Glassexpert


cabine de dus sticla
Cumpara cabine de dus sticla marca Glassexpert si beneficiezi de o tehnologie speciala pentru toate tipurile de cabine de dus de sticla, ultramoderne astfel incat, acestea sa se adapteze oricarui spatiu si bineinteles necesitatilor de zi cu zi!
Tendinta de a perfectiona mereu caminul in care locuim, este determinata totodata si de tehnologia care se dezvolta tot mai mult de la an la an!

Astfel incat in magazinul www.glassexpert.ro vei gasi peste 20 de modele de cabine de dus profesionale, compuse dintr-o sticla speciala, rezistenta si ultramoderna, care se adapteaza usor in orice spatiu sau decor pretentios!

Un model de cabina de dus sticla marca Glassexpert, extrem de solicitat atat pentru spatiile mici ale apartamentelor, cat si pentru simplitatea oferita decorului din bai, este modelul de cabina de dus Typ 120!
Acest nou model de cabina de dus, este format din doua usi batante, avand in componenta si un set de feronerie, alaturi de un set de garnituri pentru etansare. Usile de sticla al acestui tip de cabina de dus sunt securizate, avand grosimea de 8 mm,  putand avea o latime de maxim 1000 mm. Prin Tehnologia GexNano Vision aplicata de compania Glassexpert denumita "self-cleaning-effect" sau auto-curatare, protejeaza cabina de dus impotriva depunerii de calcar!
Setul de feronerie care este inclus in pretul cabinei de dus, este compus din  balamale perete-sticla cu deschidere exterioara si manere pentru deschiderea sau inchiderea usii.

cabina de dus sticlaInterioarele mai grandioase si luxoase impun asamblarea unei cabine de dus din sticla de dimensiuni mai mari cu un design ultramodern!
Un astfel de model de cabina de dus este modelul typ 255. Acest sistem de cabina de dus este compus dintr-o usa batanta si doua parti fixe moderne, dintr-un set de feronerie si un alt set de garnituri pentru etansare.
Partile fixe ale acestei cabine de dus cat si usa batanta sunt securizate, avand o grosime de 8 mm. Usa cabinei de dus poate avea o latime de maxim 1000 mm in timp ce latimile partilor fixe se prelucreaza dupa cererile si preferintele clientilor!
La fel ca toate modelele de cabine de dus, si acest tip de cabina de dus dispune de tehnologia GexNanoVISION, cu ajutorul careia poti mentine cabina de dus curata si protejata impotriva depunerii de calcar!

Noul produs si anume Tehnologia Gex NanoVision reprezinta progresul in nano-inginerie al expertilor in domeniul sticlei al companiei Glassexpert!

tehnologia gex nanovision
Acest nou sistem de autocuratare este denumit si “sigiliul de protectie” intrucat este creat de un strat incolor care indeplineste 2 funtii extrem de importante: creste rezistenta la coroziune si reduce semnificativ sansele aparitiei calcarului, a microorganismelor si a zgarieturilor care pot aparea prin curatarea mecanica a suprafetelor.

Aplicarea acestui strat protector Gex NanoVISION imbunatateste in mod vizibil proprietatile sticlei, generand astfel o multitudine de efecte imposibil de atins pentru un tip de sticla simpla. Caracteristicile excelente ale acestui produs inovativ au dus totodata si la reducerea bugetului alocat pentru materialele de intretinere, in acest caz jetul de apa fiind singurul element folosit pentru spalarea suprafetelor. In cazul in care clientul respecta indicatiile pentru folosirea produsului tratat cu Gex NanoVISION, compania GlassExpert ofera o garantie de minim 5 ani pentru aceste cabine de dus sau orice alt produs de sticla!

No comments:

Post a Comment