Jun 1, 2012

De ce sa alegi serviciile e-commerce by Silkweb?


servicii e-commerce silkweb
Descopera de ce este indicat sa alegi noile servicii e-commerce ale platformei scalabile Silkmart, un produs al Agentiei de Internet Silkweb si care sunt beneficiile oferite clientilor care folosesc deja aceasta platforma de comert electronic!

Internetul este mediul de comunicare cu cea mai rapida crestere din istorie. In 1999 doar 1000 de companii utilizau Internetul iar astazi este prezent in mai mult de 35000 cu o rata de crestere de 10% pe luna. Internetul este prezent in mai mult de 200 de tari, legand peste 30000 de retele si utilizand peste 2000 de aplicatii economice.

Anul 2009 a fost anul in care banii din Internet au ajuns mai mult inspre proiecte speciale si platforme online si mai putin inspre bannere, fenomen, cu isteria competitiilor Bingo din anii '90, astfel incat serviciul de e-commerce s-a dezvoltat intr-o maniera rapida si competitiva pentru marile branduri si marci de renume international si national.

In lumea afacerilor on-line trebuie justificata orice cheltuiala astfel incat un site web sau un magazin online nu se creaza gratuit iar un alt aspect extrem de important este acela ca trebuie sa ofere posibilitatea recuperarii investitiei ROI (Return of Investment). In acest sens el trebuie sa indeplineasca obiectivele care i-au fost stabilite, iar stabilirea obiectivelor nu este doar esentiala pentru a determina ROI dar este si fundamentala pentru designul site-ului web.

Pentru ca acest lucru sa fie realizabil in conditii optime alaturi de costuri relativ mici, in functie de nevoile si aplicatiile dorite platforma e-commerce Silkmart, marca a companiei Silkweb reprezinta cea mai practica alegere pentru a concepe un magazin online de dimensiuni mai mici sau mai mari  pentru a incepe procesul de sales online intr-un timp relativ scurt.

comert electronic
Activitatea de E-commerce reprezinta activitatea de cumparare sau vanzare prin intermediul transmiterii de date la distanta, activitate specifica in primul rand politicii expansive a marketingului companiilor comerciale. Prin intermediul Internetului se dezvolta in mod benefic o relatie de servicii si schimb de marfuri intre ofertant si viitorul cumparator.


Magazinele dezvoltate prin intermediul acestei platforme e-commerce sunt gandite pentru a vinde! Platforma de e-commerce Silkmart se distinge in primul rand fata de celelalte platforme existente pe piata online din Romania prin faptul ca orice client are posibilitatea de a-si configura magazinul in functiile de necesitatile individuale sau preferintele fiecaruia. Pe langa acest lucru clientii pot elimia din magazinul online elementele considerate inutile sau un surplus, adaugand ulterior diferite module implementate cu ajutorul echipei de specialisti Silkweb in domeniu.

Un alt motiv pentru care poti alege cu incredere concepere si dezvoltarea vanzarilor intr-un magazin online prin intermediul acestei platforme e-commerce este faptul ca Silkmart activeaza in acest domeniu de 7 ani de zile, timp in care a dezvoltat peste 100 de proiecte (magazine online) tipologizate in functie de aplicabilitatile lor de la cele mai simple forme pana la cele mai complicate configurari si aplicatii.

Toate aceste proiecte sunt disponibile in portofoliul www.silkmart.ro unde gasesti mai multe detalii despre felul in care aceste branduri s-au dezvoltat in mediul online prin strategiile de marketing care includ instrumente de marketing online prin care iti poti atrage clientii oferindu-le anumite pagini customizate care includ promotii si reduceri de preturi.

Un alt beneficiu extrem de usor de obtinut prin intermediul acestei platforme de e-commerce este faptul ca iti poti promova produsele din magazinul tau online prin implementarea bannerelor pozitionandu-le oriunde in site, putand totodata asa iti populezi gama de produse folosindu-te de optiune import/export produse.

platforma e-commerce
Si pentru ca fenomenul de Social Media reprezinta unul dintre interesele principale ale unui client care detine un magazin online, interactivitatea,  activitatea si opiniile clientilor magazinului fiind imperative in acest domeniu de activitate,  platforma Silkmart iti ofera posibilitatea de a implementa in magazinul tau online conturile de Facebook, Twitter, Google + si Pinterest pentru ca gradul de popularitate al brandului si grija pentru reputatia in Social Media sa creasca considerabil!

Viziteaza si tu platforma www.silkmart.ro si convinge-te de strategiile de dezvoltare de ultima ora puse la dispozitie de Agentia de Internet Silkweb. Specialistii silkweb sunt singurii care ofera acest serviciu la ora actuala in Romania, in aceasta perioada in care E-commerce-ul s-a dezvoltat la o scara relativ mare, astfel incat un magazin online sa fie adaptat la orice transformare impusa de noul serviciu de commerce online care tinde sa se dezvolte din ce in ce mai mult spre Mobile Commerce!

No comments:

Post a Comment