Apr 20, 2012

Quickmobile ofera 2 ani garantie la produsele Apple!


iPad3
Brandul Quickmobile reuseste sa imbine cu succes cererea masiva existenta pe piata IT care la ora actuala este intr-o continua expasiune, cu avantajele de a cumpara produse Apple de ultima generatie cum ar fi un iPhone 4s sau un iPad 3!

Avantajele si mai ales noutatea care sunt oferite de Quickmobile la toata gama de produse Apple  indiferent ca vorbim despre un iPhone, un iPad, un MacBook sau orice alt device marca Apple, fac parte din procesul de perfectionare superioara a necesitatilor tuturor clientilor!

Compania Quickmobile este una dintre putinele din Romania care ofera certificate cu 2 ani garantie pentru toate produsele Apple!
Astfel beneficiezi de serviciile service-ului autorizat in cazul in care apar diferite probleme, timpul de lucru fiind de maximum 15 zile!
Pentru ca magazinul Quickmobile a fost primul care a vandut cea mai noua tableta Apple, iPad 3 ,cererea pentru noutate reprezinta intodeauna un avantaj intr-o astfel de industrie.
Certificatele de garantie care insostesc toata gama de produse Apple sunt menite sa vina in suportul clientilor, oferindu-le acestora siguranta unui service de calitate si o mentenanta profesionista!

iPhone 4s
Brandul Quickmobile al Societatii ElectroMobile este una din companiile cu cea mai rapida dezvoltare in domeniul de produse si accesorii gsm din Romania, care are ca scop mentinerea pozitiei de lider in domeniul distributiei de tehnologie de varf în domeniul telefoniei mobile si nu numai.

Misiunea companiei Quickmobile se axeaza pe un sistem profesionist de distributie, orientat către optimizarea permanentă a numarului de parteneri!

Quickmobile are o experienta de peste 7 ani in domeniu, astfel incat s-a extins atat pe teritoriul Romaniei, avand totodata partenerii externi si in  Europa, Asia si SUA.

Anul trecut Quickmobile a inaugurat in SUA functional office-ul  pentru partenerii din Jacksonville, Miami, Florida, urmand ca in sa se infiinteze filiale in Austria si Hong Kong.

QuickMobile este cea mai eficienta metoda de cumparare online, cuprinzand sortimentatia completa a marilor producatori de aparatura  gsm, iar din anul 2010, Electro Mobile este importator si distribuitor autorizat pe Romania pentru sapte branduri italiene de accesorii fashion gsm. (Celly, Muvit, Sweet Years, Maloperro, Integral, Ferrari, Hello Kitty)!

No comments:

Post a Comment