Mar 13, 2012

Licenta "Publicitate in Social Media"!

publicitate in social media
 Hi there! Publicitate in Social Media? Pretty deep! :)
Ultimul an de facultate este puternic reprezentat de trairi, emotii, pregatiri pentru banchetul de absolvire sau chestiuni ce tin de examene -intr-o masura mai mica ce-i drept !Colegii mei de breasla putini la numar de altfel nu au avut de ales si au inceput deja lucrarile de licenta!  Interesant sau nu temele propuse pentru Jurnalism, mai mult inexistente in grila noastra sunt aspecte pe care eu impreuna cu Adriana Pop (colega mea) nu le-am considerat atat de anevoioase datorita faptului ca nici macar cele vehiculate pe internet nu ne-au incantat!

               Ce tema de licenta ar fi potrivita unui student la Jurnalism, care activeaza in domeniul online de mai bine de un an de zile, daca nu o Licenta care sa trateze subiectul "Publicitate in Social Media"?
Da este o tema nu numai de actualitate, ci mai mult o nebuloasa pentru profesorii mei din facultate care imi vor fi comisie examinatoare si eu va trebui "per fortza" sa ii elucidez cu privire la acest fenomen despre care au auzit probabil citind un articol online din presa nationala sau internationala de IT sau Social Media- asta in cazul in care au dat peste asa ceva! Un ajutor de nadejde va fi echipa silkweb din care fac parte si mai mult decat atat, indicatiile profi date de Cosmin!
               
licenta publicitate social media
Cum am gandit eu schema pentru licenta?

Ca orice lucrare scolareasca definitiile se impun in mod obligatoriu, alaturi de exemple si modalitati de Publicitate in Social Media dintre cele mai edificatoare!
In cele 5 capitole ale lucrarii, voi vorbi despre revolutia retelelor de socializare, felul in care Social Media a schimbat perceptia si caracteristicile consumatorilor si un aspect mai putin discutat ar fi problema in care Social Media respecta normele de drept al Comunicarii!

Prezentarea unor situatii reale de firme sau companii care datorita fenomenului de publicitate in Social Media au reusit sa isi dezvolte sectorul de vanzari in mediul online!
Munca mea de teren pe acest subiect va fi un studiu de caz al Companiei Internationale Quickmobile! In cei 7 ani de activitate impliniti de curand in mediul online, Quickmobile a obtinut profituri si beneficii substantiale aduse din promovarea si publicitatea online atat pe planul local cat si National si international! Despre toate acestea si un lant de cifre exacte voi vorbi in lucrarea mea de licenta!

                                Am mari emotii!!!!

2 comments:

  1. Succes in ceea ce faci!
    O primavara frumoasa iti doresc!
    Coltisor de Rai

    ReplyDelete
  2. Multumesc pentru apreciere! O primavara frumoasa iti doresc!

    ReplyDelete