Jan 26, 2012

Construieste inteligent cu Imotrading!


amenajari interioareIn ultimii 10 ani, piata imobiliara din Romania a trecut prin variii modificari la nivel de investitii, iar punctele forte pentru care companiile sau firmele sunt dispuse sa investeasca sunt: constructii  si amenajari interioare / exterioare, sau constructii civile cu materiale de ultima generatie, contractele cele mai caute ale constructorilor indreptandu-se spre mediul privat! Previziunile specialistilor facute pentru sectorul constructiilor pentru anul 2012, sunt optimiste in conditiile in care constructorii vor miza pe realizarea de constructii de infrastructura in proiecte industriale si rutiere, acestia estimand o crestere de 1,5% pana la 3%, bazata in mare parte pe investitii ce vor veni din partea anului electoral!
Un lider care s-a impus pe piata romaneasca, in sectorul constructiilor, incepand cu amenajari interioare/exterioare, constructii de case si constructii civile, sau hale industriale este firma de constructii Imotrading. Este o firma care isi are sediul in Baia Mare si care a fost infiintata in anul 2008.
Pe parcursul anilor a efectuat lucrari atat pe plan local, efectuand case, constructii de case in rosu sau finisate si constructii civile, construind sedii de firme si blocuri! In tara a efectuat numeroase lucrari industriale in orase precum Timisoara si Bucuresti!
Lucrarile de amenajari interioare efectuate de firma de constructii Imotrading constau in: decoratiuni interioare si design de interior pentru bai, dormitoare, bucatarii, living-uri sau mansarde. Proiectantii nostri specializati in domeniu, au propus clientilor designe-uri dintre cele mai exclusiviste!
Serviciile de amenajari interioare oferite de firma Imotrading, includ si design-ul de case, vile, apartamente, gradini, terasesi spatii comerciale, mobilier si design pentru mobila!
Servicile axate spre domeniul constructiilor includ constructii de case la cheie cu preturi incepand de la 400 euro/mp, acest pret include materiale si finisaje moderne de ultima generatie, iar constructiile civile privesc construirea de sedii de firme sau constructii de blocuri la cele mai avantajoase preturi de pe piata!
Daca iti doresti sa iti construiesti o casa, sa iti extinzi cladirea, sau pur si simplu vrei sa iti faci unele amenajari in locuinta, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte legale care necesita o autorizatie de constructie! Pentru obtinerea unei astfel de autorizatii este necesar sa obtii un certificat de urbanism, sa obtii avize de constructie si autorizare de construire.

No comments:

Post a Comment